Bokswedstrijden worden over de hele wereld bekeken, vooral de echte toppers. Grote bokswedstrijden zijn ook interessant voor een weddenschap. Online bookmakers pakken dan namelijk echt uit met een ruime keuze aan inzetmogelijkheden, speciale acties en bonussen. Het voordeel van online wedden op boksen is ook dat je overal en altijd kan meespelen, of je nu onderweg bent of thuis op de bank zit. Wedden kan op de smartphone, tablet en smartphone. Maar welke inzetmogelijkheden zijn er nu eigenlijk beschikbaar bij een bokswedstrijd?

Beste wedkantoren vechtsport- 2024
€50 Gratis Wedden
4.8
€50 Gratis Wedden
4.0

Winnaar van een wedstrijd

De meest populaire weddenschap is die op de winnaar van een wedstrijd. De quoteringen kunnen aardig verschillen, simpelweg omdat het kwaliteitsverschil groot kan zijn. De notering van de favoriet is altijd lager, maar dat betekend dat ook dat er grof geld gewonnen kan worden bij een verrassing van de outsider. Durf jij het risico aan? Door naar de statistieken te kijken, het laatste nieuws te volgen en de onderlinge resultaten te bekijken kan je een weloverwogen weddenschap plaatsen op een bokser.

Knock-out

Een knock-out, het gebeurd niet vaak maar het is wel spectaculair. Jij kan inzetten op een mogelijke knock-out tijdens een wedstrijd. Als het niveauverschil erg groot is, dan is de kans op een knock-out groter en zijn de quoteringen lager. Je neemt wel een risico, maar de spanning tijdens het duel is des te groter.

Aantal rondes

Hoeveel rondes worden er afgewerkt in de wedstrijd? Jij kan hierop inzetten. In het professionele boksen kunnen er maximaal vijftien rondes worden gespeeld. De quoteringen voor een vroegtijdig einde of juist het uitspelen van een duel zijn hoog. Aangezien het kans op een juiste voorspelling laag is, kan er wel genoten worden van prachtige odds. Wij raden je aan om te spreiden en meerdere rondes te verkiezen voor je weddenschap.